+420 313 104 500
(Po - Pá: 7:00 - 17:00)

Click System

Click System je proměnlivý systém uklízení. Variabilní lehká teleskopická tyč pro čisticí a úklidovou techniku je univerzální násadou pro stěrky na dlaždice, okna či pro prachovky. Snadný ClickSystem těchto násad umožňuje automatické uzamčení rukojeti a jednoduchou výměnu čisticí hlavy. Násady jsou dostupné v různých pracovních délkách od 65 do 400 cm s protiskluzovou úpravou hlavy, která je otočná o 360°. Leifheit garantuje na všechny výrobky dvouletou záruku.

Neomezené možnosti

Každá teleskopická tyč je vhodná pro násady Leifheit. Hlavice a tyče různých velikostí si můžete libovolně dokupovat a vytvořit si vlastní úklidový set na míru či si univerzální set rovnou zakoupit. Neomezené možnosti poskytuje sada na úklid Leifheit, která obsahuje vysavač na okna + tyč 43 cm + stěrka na okna 3 v 1 mini + prachovku DUSTER XL + úložný box s víkem QUASAR 30 l. Pomocí vysavače s objemem 30 l, který vodu elektricky odsává, už nebudou představovat problém ani střešní okna, která zůstanou po mytí bez kapek a beze skvrn. Stěrka na okna 3 v 1 mini vám pomůže s menšími okny, zároveň umyje okna a rámy. Obsahuje gumovou stěrku na stírání. Prachovka DUSTLER XL s čisticí plochou 36 cm z antistatického jemného mikrovlákna zase přitáhne prach a drží ho jako magnet, přizpůsobí se totiž každému povrchu a přitáhne prach z každé hladké plochy.

Dokonalá čistota se sadou Twist disk

Všechny výrobky z řady ClickSystem zaručí dokonalý úklid. Stěrky na dlaždice se díky pohyblivým kloubům dostanou i do těžko dostupných míst. Sada diskového rotačního mopu Twist system disc a vědra značky Leifheit je pro perfektní čistění dlaždic a kamenných podlah. Plně pohyblivý mop, odstředivý mechanismus a flexibilní rotační kloub pokoří i ta nejnedostupnější místa. Možnost nastavení individuálního stupně vlhosti a mikrovlákno pro intenzivní vstřebávání nečistot zajistí, že nikde nezůstane ani smítko. Všechny stěrky lze navíc prát v pračce. 

«Zpět na výpis novinek