+420 313 104 500
(Po - Pá: 7:00 - 17:00)

Uklízejte jednoduše!

Většina z nás chce mít úklid co nejrychleji za sebou a co nejméně se při něm nadřít. Klícku přitom můžete mít uklizenou jako od profesionálů, aniž byste při tom ztratili celý den a padli při tom únavou. Stačí jen vědět, pro jaké pomocníky sáhnout. Čistá okna, vyleštěné podlahy a voňavé prádlo složené do komínků jsou otázkou chvilky.

Okna jsou duší domu

Okna jsou pomyslnou branou do duše domu, je třeba o ně pečovat. Vysavač na okna Window Cleaner od firmy Leihfeit, nyní za krásných 1490 Kč, umyje okna bleskově a nezanechá na nich jedinou skvrnu. Vhodný je přitom jak na klasická okna, tak na střešní okna, zvládne i sprchové kouty a dlažice.
Používá se tak, že se okna či povrchy nejprve umyjí, nejlépe mopem na okna - například Mop na okna plus 3 s teleskopickou tyčí má nastavitelný kloub pro snadnou manipulaci a dosah -, a poté odstraníte zbylé nečistoty, pěnu a vodu vysavačem na okna. (Stejně dobře pro předmytí oken poslouží stěrky na okna.)Vysavač tak rozleští do jedné kapky a Vaše okna budou zářit skutečnou čistotou. Baterie Window Cleaner vydrží až 30 minut. Takže zapomeňte na leštění novinami a dejte zelenou Window Cleaner.

Z podlahy se bude dát i jíst

Z Vaší podlahy se bude dát jíst, a to díky úklidovém setu Twist system Xl new za akční cenu 1090 Kč. A to bez přehánění. Je vhodný pro všechny typy podlah, na parkety, lamino i plovoucí podlahy. 360 °rotace umožňuje vytírání do osmiček, záběr mopu je 42 cm. Ždímací koš má odstředivku a ochranný límec, takže necákáte vodu kolem sebe.

Správné prkno uleví Vašim zádům

Žehlíte ještě na stole a necítíte záda? Nebo máte žehlicí prkno a záda Vás při žehlení stejně bolí? Tak jste asi nenarazili ještě na to pravé. Naše žehlicí prkna jsou výškově nastavitelná, mají dlouhou žehlicí plochu a přizbpůsobí se Vašim potřebám. Kvalitní žehlicí prkno přitom u nás můžete pořídit do tisícovky. Žehlení s novým prknem nebude tak otravné a namáhavé jako dřív.

 

Jak vidíte, uklízet jednoduše, rychle a přitom dokonale je snažší, než to vypadá.

«Zpět na výpis novinek