+420 313 104 500
(Po - Pá: 7:00 - 17:00)

Přehled venkovních sušáků Leifheit Linomatic

Linomatic L

Základní venkovní sušák z řady Linomatic Leifheit. Jedná o produkt, který patří dle slov německé firmy Leifheit už desetiletí k prémiovým výrobkům firmy Leifheit, který používají ženy na celém světě. Sušák Linomatic L 400 a Linomatic L 500 má patentované zatahování šňůr do bočnic, které je udrží čisté, jednodušší otvírání díky systému Easy-Lift. Délka šňůr sušáku Linomatic je 40 metrů (Linomatic L 400) a 50 metrů (Linomatic L 500). Sušáky unesou 4 a 5 praček prádla.

Linomatic Plus

Inovované venkovní sušáky Linomatic Plus 500 a Linomatic Deluxe 600,  jejichž délka šňůr je 50 m a 60 m. Stejně jako sušáky Linomatic L mají patentované zatahování šňůr do bočnic, čímž jsou šňůry chráněny před špínou, a upínací techniku. Narozdíl od řady Linomatic L mají nastavitelnou výšku 135 – 175 m (7 fází) a mají dva otvory pro ramínka, na které lze pověsit další prádlo. Sušáky unesou 5 (Linomatic Plus 500) a 6 praček prádla (Linomatic Plus 600).

Linomatic Deluxe

Linomatic Deluxe je nejdokonaleší verze venkovních sušáků řady Linomatic. Prestižní německý časopis Haus und Garten Test (Dům a zahrada Test) ohodnotil v dubnu 2013 sušáky Linomatic Deluxe, jako jediný výrobek známkou 1,4 a dodal, že s tímto elegantním a stabilním sušákem nemůže člověk udělat chybu. Linomatic Deluxe má nejlehčí ovládání, zavřete ho jednoduchým stisknutím pojistky díky systému Close Comfort. Stejně jako Linomatic L má Linomatic Deluxe systém Easy – Lift. Linomatic Deluxe má osm závěsných ramen. Linomatic Deluxe 400 má délku šnůr 40 m a unese čtyři pračky, Linomatic Deluxe 500má délku šňůr 50 m a unese pět praček, Linomatic Deluxe 600 disponuje délkou šňůr 60 m a pověsit na něj můžete šest praček.


Příslušenství k venkovním sušákům

Firma Leifheit nabízí i bohaté příslušenství k venkovním sušákům. Praktický Clip na prádlo k sušákům Linomatic je určen pro všechny typy venkovních sušáků řady Linomatic. Clip je na pověšení a unese až 38 kusů drobného prádla. Nabízíme také držáky k zahradním sušákům. Robustní plastový držák se zavrtá do země díky tyči a sušák se poté vyrovná do kolmé polohy pomocí integrovaného centrujícího mechanismu. Držák je zakončen tak, aby kolem něj šla dobře sekat tráva. Držák k zahradnímu sušáku šroubovací slouží k uchycení všech sušáku řady Linomatic bez potřeby zabetonování. Kolíčky na prádlo značky Leifheit disponují extra jemnou silikonovou plochou, která nepoškodí ani jemné prádlo. 

«Zpět na výpis novinek