+420 313 104 500
(Po - Pá: 7:00 - 17:00)

Náš eshop v novém kabátku

Ve středu 27.8.2014 jsme spustili náš eshop v novém moderním designu. Dlouhodobě jsme vyvíjeli eshop, který má nový svěží vzhled, ale také nové funkce, které Vám usnadní orientaci a nákup v našem internetovém obchodě. Kromě atraktivního redesignu jsme si pro Vás přichystali spoustu novinek.

Nově máme na eshopu časově omezenou nabídku akčního zboží za skvělé ceny. Pokud využijete rychle ubíhající čas lákavé nabídky, máte možnost nakoupit skutečně výhodně. Dalším záchytným bodem pro Váš nákup bude přehled nejprodávanějších výrobků. Jedná se o výrobky, které jsou u zákazníků oblíbené a dobře se prodávají. Nezapomeňte také, že náš eshop umožňuje porovnávat produkty. U každého produktu je možné přidat jej do porovnání. Takto si můžete porovnat několik produktů najednou podle rozměrů, ceny a vlastností, a poté si vybrat ten pravý.

Pod každý produkt můžete vkládat své vlastní hodnocení výrobku, který jste si u nás zakoupili a poskytnout tak důležitou zpětnou vazbu našim zákazníkům tím, že se podělíte o své cenné zkušenosti. Prostor je také pro Vaše dotazy k produktům či našim službám, na které Vám rádi odpovíme. Přejeme pěkný nákup!

«Zpět na výpis novinek