+420 313 104 500
(Po - Pá: 7:00 - 17:00)

Se správným sušákem a žehlicím prknem je po starostech!

Také se ptáte, jak se rychle a efektivně vypořádat s hromadou oblečení, která každý týden vyleze z pračky? Prádlo je potřeba nejen vyžehlit, ale ještě předtím nechat pořádně vysušit. Jenže když je venku zima nebo prší, nezbývá nic jiného, než prádlo pověsit uvnitř. S tímto problémem si snadno poradí náš sušák Pegasus Classic M od firmy Leifheit.

Sušák do všech místností

Sušák na prádlo Pegasus Classic M, který disponuje osmnácti metry šňůr, dokáže vyřešit i nedostatek místa k sušení. Bohatě vystačí až na dvě pračky prádla, proto není třeba hledat další místa k rozvěšení mokrého oblečení. Stabilní kovová konstrukce sušáku Pegasus prádlo bezpečně udrží a plastové lemování navíc zabraňuje poškrábání podlahy.

 

Se správným prknem zvládne žehlení každý

 

Kdo nemá příliš v oblibě žehlení, zjistí, že s žehlicím prknem AirBoard Deluxe XL značky Leifheit je to úplná hračka. Užitečnost tohoto prkna, stejně jako sušáku Pegasus, byla otestována v televizním pořadu Rady ptáka Loskutáka. U prkna není třeba stát a ohýbat se nad ním, protože jeho konstrukce umožňuje si k žehlení pohodlně sednout. Pokud přeci jen preferujete stání, můžete si prkno libovolně nastavit až do výšky 98 cm.

Největší předností tohoto prkna je až o 33 % rychlejší žehlení díky technologii Thermo-reflect. Díky této funkci je prádlo žehleno z obou stran díky odrážející se páře. Žehlicí plocha 140 x 38 centimetrů také poskytuje dostatek prostoru pro všechny kusy oblečení. Prkno také nabízí pevnou plochu pro odkládání žehličky a vodící anténu, díky které nebude překážet napájecí kabel. Vzhledem k velmi nízké váze lze žehlicí prkno snadno přenést třeba do obývacího pokoje a z žehlení se rázem stane radost.

«Zpět na výpis novinek