+420 313 104 500
(Po - Pá: 7:00 - 17:00)

Správná volba pro bleskové žehlení

Nechcete strávit celý víkend žehlením prádla a raději si užít volné chvíle? Jenže co naplat, když je kupa vypraného prádla už příliš vysoká a žehlení je neodkladné? Nezoufejte, na tento problém existuje chytré řešení. S veškerým prádlem si totiž velmi rychle a bez obtíží poradí žehlicí prkno AirBoard DELUXE XL Plus NF od značky Leifheit.

 

Žehlicí prkno Airboard DELUXE XL Plus NF nabízí revoluční technologii Thermo-reflex, která urychlí žehlení až o 33 %. Žehlicí plocha prkna Airboard DELUXE XL Plus NF disponuje neparopropustným povrchem na principu vzduchových polštářků. Pára i teplo vzniklé při žehlení se vrací zpět do prádla a působí na něj z obou stran. Díky této speciálně vyvinuté technologii se nemusíte obávat dlouhých hodin nad žehlicím prknem. Žehlení tak jde od ruky téměr samo.

 

Pohodlné žehlení odkudkoliv

S plochou 140 x 40 cm prkno nabízí dostatek prostoru pro žehlení všech druhů oblečení. Díky posuvné odkládací ploše vám nebude překážet žehlička ani její napájecí kabel, ke kterému je u prkna i vodící anténa. Prkno můžete umístit kamkoliv, protože součástí balení je i prodlužovačka, která se postará o to, abyste na prkno se žehličkou vždy pohodlně dosáhli.

Při žehlení s prknem Airboard DELUXE XL Plus NF nehrozí ani bolavá záda. Prkno lze plynule nastavit až do výšky 98 cm tak, aby vyhovovalo každému. Odolný nerezový rám se vzhledem ke své nízké váze snadno přenáší, takže prkno lze použít prakticky kdekoliv. A proto vzhůru do žehlení!

«Zpět na výpis novinek