+420 313 104 500
(Po - Pá: 7:00 - 17:00)

Nádobí, které vydrží teplotní šoky

V naší nabídce najdete krom mnoha jiného, také luxusní jídelní sady Luminarc. Výrobky Luminarc jsou vyráběny ze speciálně upraveného skla, které prochází tepelnou úpravou pro zajištění větší odolnosti. Jídelní sady Luminarc tak vydrží daleko větší teplotní šoky, drobné nárazy a časté mytí v myčce.

Máte-li rádi klasiku, určitě vás zaujme sada talířů Everyday 18 ks. Jedná se o jídelní sadu z tvrzeného opálového skla, která se hodí pro každou příležitost. Je vkusná a elegantní, zkrátka klasika, která nikoho nezklame. Je vhodná jak na denní používání, tak na slavnostnější chvíle. Obsahuje 6 x mělký talíř, 6 x hluboký talíř a 6 x dezertní talíř. Díky použitému materiálu – tvrzené opálové sklo – působí velmi křehce a luxusně, ale přitom je nádobí díky inovativní technologii výroby velmi odolné.

Mezi další elegantní jídelní sady patří sada talířů Luminarc Carine Eclipse 19 ks. Opět se jedná o nádobí z tvrzeného skla. Hnědé sklo navíc vypadá velmi nadčasově. Tato sada je vhodná na denní užívání. Obsahuje 6 x hluboký talíř, 6 x mělký talíř, 6 x dezertní talíř a jednu sálatovou mísu. Podobnou sadu představuje sada talířů 20 ks Carine Eclipse Direct, která obsahuje o jednu salátovou místu navíc oproti sadě Eclipse o 19 ks.

Veškeré produkty značky Luminarc prochází náročným ověřováním kvality v laboratořích.

«Zpět na výpis novinek