+420 313 104 500
(Po - Pá: 7:00 - 17:00)

Program na příjemnější život

Přínášíme Vám skvělý program na zpříjemnění Vašich dnů. Kolikrát máte pocit, že se dny vlečou, jeden je jako druhý, nepřínáší nic nového, všude na vás číhají jenom povinnosti? A přitom stačí změnit maličkosti. Máte rádi na snídani dobrou kávu? Zastavte se a vychutnejte si ji. Prospěje Vám to víc než zmatené běhaní po bytě. Milujete po obědě něco sladkého? Udělejte si radost vlastnoručně vyrobeným moučníkem a zapomeňte na přeslazenou sušenku z večerky. Zeptejte se svého partnera, jak se měl, a dejte si s ním dvojku místo bezvládného se zhroucení na pohovku k televizi.
Lahodnou kávu si můžete dopřát kažý den díky skvělé mocca konvičce, která promění Váš vztah k tomuto nápoji, i když se zrovna nepokládáte za znalce. Zapomeňte na předražené presovače. Šikovné kávovary na esspreso vyrobené z hliníku promění každé vaření kávy v malý obřad a přitom stojí pár korun. Jsou tak elegantní a příprava tak jednoduchá. Stačí k tomu mlýnek, exkluzivní káva a mocca konvice Bergner a na rána se začnete těšit. Hliník na sebe navíc váže patinu z kávy, její chuť je tak s každým šálkem lepší a plnější. Pokud patříte mezi ty, kteří si po výtečné kávě neumí představit završení bez sladké tečky, tak se u nás opravdu vyřádíte.
Úžasná barevná sada na muffiny poskytuje prostor pro nekonečné variace muffinů, kterými potěšíte přátele, děti a všechny, koho máte rádi, kteří vám stojí za to, abyste si udělali čas a něco pro ně s láskou vyrobili. Co třeba muffiny ve tvaru srdíčka? Pokud netoužíte po ničem jiném, než si vypít se svým partnerem dvojku vína, nebo máte kolem sebe někoho, kdo víno miluje, potěší určitě skvělá sada na víno, elegantní a krásná, vhodná také jako luxusní dárek. Tak co, už máte lepší den?

 


«Zpět na výpis novinek