+420 313 104 500
(Po - Pá: 7:00 - 17:00)

Interiérové sušáky řady Pegasus Leifheit

Interiérové sušáky řady Pegasus

Produkty z řady Pegasus Leifheit představují stabilní sušáky s křídly k sušení delších kusů prádla. Řada Pegasus Leifheit je nejvhodnější právě k sušení dlouhého prádla, sušák navíc unese až dvě pračky. Součástí balení je i Easy Clip na sušení drobného prádla a pět ramínek, na které zavěsíte oděvy. K typu Deluxe navíc obdržíte i sítťku na sušení svetrů a taštičku na kolíčky.

Odolnost a rozloha

Sušáky z řady Pegasus mají výklopné bočnice a jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů. Není problém je dát při pěkném počasí na zahradu, terasu nebo balkón. Jsou stabilní, nekorodují a odolávají povětrnostním podnímkám. Pojmou 1,5 až dvě pračky a mají 15 až 20 m sušicí plochy. Na všechny sušáky z této řady se vztahuje tříletá záruka. Součástí sušáků je i síťka na sušení jemného prádla, na níž prádlo výborně drží a nehrozí, že se například váš oblíbený svetr poškodí. Síťka je uzpůsobená pro optimální cirkulaci vzduchu a lze ji díky napínacímu popruhu připevnit na vanu nebo stůl.

Řešení pro každý byt - teleskopický sušák Pegasus V Duo

Sušit prádlo v menším bytě či domě je někdy hotová věda. Teleskopický sušák Pegasus V Duo je idální řešení, pokud nechcete, aby sušák narušoval vzhled interiéru a zároveň nestojíte o zvyšování vlhosti vašeho domu nebo bytu, nebo ho jen nemáte kvůli rozloze bytu kam dát. Dvouramenný sušák na prádlo je nastavitelný na 12 různých poloh a je ideální pro umístění na vanu. Při rozložení pojme až dvě pračky prádla a lze jej rozložit na 180°. Sušák lze nastavit i tak, aby vám nepřekážel při koupání. Se sušicí plochou 9,6 až 18,9 m a délkou 68 až 124 cm je ideálním řešením pro malé prostory.

«Zpět na výpis novinek